9h-19h | +381 62/229-674 | instagram | facebook

O nama

Ko smo mi?

Autoelement.rs je sveobuhvatno tržište novih karoserijskih automobilskih delova sa najširom i najpovoljnijom ponudom na tržištu.

Ako ste u prethodnih nekoliko godina poručivali auto delove sa interneta, postoji velika verovatnoća da smo vam ih poslali baš mi, s obzirom na to da brojimo više hiljada zadovoljnih kupaca i pozitivnih iskustava. Ukoliko ste ovde prvi put, dobro došli i uživajte u vožnji!

Neki bi rekli da auto delovi i nisu neka nauka, ali mi verujemo da jesu – i to ne samo jedna. Tokom dugogodišnjeg rada naučili smo anatomiju i mehaniku svakog automobila, spoznali smo zakone fizike koji upravljaju kretanjem, saznali smo zašto je estetika važna, a rad sa ljudima nam je pokazao kako da poboljšamo uslugu i učinimo da neophodni deo za vaš auto stigne do praga vaše kuće Bezbedno i Brzo. Zato smo, sa ciljem da vam olakšamo kupovinu i skratimo proces odlučivanja, pokrenuli internet prodavnicu Autoelement.rs koja dokazuje da zapravo online kupovina i nije neka nauka. Uz samo nekoliko klikova, zahvaljujući originalnim fotografijama, preciznim opisima i uputstvima za postavljanje delova, lako i brzo ćete pronaći ono što vam treba. Veoma jednostavno ćete proći kroz proces kupovine, a ostalo prepustite nama, jer nama je važno da kupci budu zadovoljni proizvodom, uslugom i brzinom isporuke.

Ovde možete naći više od 100.000 karoserijskih auto delova za preko 20 marki i 400 modela automobila. Iza internet sajta autoelement.rs stoji porodična firma Vektra Line koja je osnovana 2011. godine.

Napomena

Zbog ograničenosti prostora ne možete videti svu robu iz online prodavnice u našoj radnji.

Molimo vas da ukoliko niste poručili proizvod putem sajta, a želite da ga kupite u maloprodaji, pre dolaska u radnju da nas pozovete na 062/229-674.

Hvala

Zoom Image on Mouseover

Autoelement.rs

Zašto da kupujete kod nas?

12 godina iskustva

u prodaji karoserijskih auto-delova i brojimo i dalje. Poznajemo svaki automobil na našem tržištu u detalj. Rešavamo brzo i kvalitetno Vaše probleme u vezi nabavke delova.Naš mali, ali posvećen tim, radi za Vas i Vašeg ljubimca na četiri točka.

Zaista postojimo

Zaista smo stvarni! Mi nismo samo još jedna online prodavnica - stojimo iza naših usluga i proizvoda, kao pravi ljudi. Iza Autoelement.rs stoji stvarna porodična firma s fizičkom prodavnicom u Pančevu. Naša predanost vašem zadovoljstvu oseća se i online i offline.

RETURN NO QUESTION

Bezuslovno prihvatamo reklamacije i povrat robe, jer je to Vaše pravo! Čak i ako ste račun izgubili, svaka prodaja je evidentirana. Mnogi prodavci danas ne odgovaraju ni za šta. Mi sve razumemo, jer i sami znamo koliko može biti izazovno nabaviti neki auto-deo.